Τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους – Προτάσεις για τους αγαπημένους σας

Η μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού, το Πάσχα, πλησιάζει. Νονοί, γονείς και παππούδες ψάχνουν πυρετωδώς δώρα που θα χαροποιήσουν πρωτίστως τα μικρότερα μέλη της οικογένειας αλλά και τους μεγαλύτερους.

Γράφει η Δέσποινα Κούκου – Μακρή

Στην παρακάτω λίστα, σας συγκεντρώσαμε διάφορες ιδέες και προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Δώρα για τους μικρούς μας φίλους

Ένα από τα ωραιότερα και πρακτικότερα δώρα για τους μικρούς μας φίλους είναι τα παιδικά ρολογάκια. Αναλογικά ή ψηφιακά, αποτελούν μία χρήσιμη λύση για δώρο τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια, που σίγουρα θα τα χαροποιήσει.

Για τα αγόρια θα μπορούσατε, επίσης, να πάρετε ένα μικρό σταυρουδάκι ή ένα φυλαχτό με τον Χριστούλη, συμβολικό δώρο για τις ημέρες του Πάσχα, που θα προσφέρει προστασία στο παιδί. Χρυσό, λευκόχρυσο ή ασημένιο, με κορδονάκι ή αλυσίδα, αποτελεί μία πολλή καλή επιλογή.

Στα κορίτσια, που πάντα έχουν περισσότερες επιλογές δώρων, σε σχέση με τα αγόρια, μπορείτε, να διαλέξετε αντίστοιχα ένα σταυρουδάκι ή ένα Κωνσταντινάτο, αλλά η καλύτερη επιλογή είναι ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι.

Δώρα για την γυναίκα

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χρυσά – λευκόχρυσα και ασημένια κοσμήματα. Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σταυρουδάκια, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές. Υπέροχα διαχρονικά κοσμήματα με μαργαριτάρια αλλά και μοντέρνα Κωνσταντινάτα αποτελούν σίγουρες επιλογές για τα γούστα κάθε γυναίκας.

Μην ξεχνάτε την must επιλογή ενός ρολογιού σε οποιοδήποτε από τα τρία χρώματα (λευκό, κίτρινο, ροζ) που μπορεί να συμπληρώσει την εμφάνιση μιας γυναίκας σε καθημερινή βάση όσο και σε μία καλή περίσταση.

Δώρα για τον άνδρα

Ένα καθημερινό ρολόι είναι η καλύτερη επιλογή αλλά για έναν μοντέρνο άντρα, λάτρη της τεχνολογίας σας προτείνουμε τα νέα υβριδικά ρολόγια ή τα Smart Watches. Είναι ένα δώρο που παρέχει πολλές επιλογές στον αποδέκτη και θα εκτιμηθεί δεόντως.

Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε έναν διαχρονικό χρυσό ή ατσάλινο σταυρό καθώς και μία όμορφη και μοντέρνα χειροπέδα.

Ένα άλλο πολύ ωραίο και συμβολικό δώρο για το σπίτι που θα επισκεφθείτε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, αποτελεί η επιλογή μίας εικόνας. Με την Παναγία, τον Χριστό ή με την Ανάσταση του Κυρίου, η επιλογή της εικόνας, ως πασχαλινό δώρο, θα εκτιμηθεί δεόντως και θα έχει μία περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι.

Εμείς, σας βρήκαμε τα πιο όμορφα πασχαλινά δώρα στο www.makriskosmimata.gr και στο @makris_kosmimata. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα και το instagram και να κάνετε τις αγορές σας.

Πηγή HERNEWS

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Εμφάνιση ειδοποιήσεων Επιτρέπεται Αποκλεισμός