Νυφικά σκουλαρίκια: Τι να επιλέξεις στον γάμο σου

Έχετε επιλέξει το νυφικό σας και είναι όλα έτοιμα για την ημέρα του γάμου σας αλλά δεν ξέρετε τι σκουλαρίκια να συνδυάσετε; Μην φοβάστε! Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας.

Γράφει η Δέσποινα Κούκου – Μακρή

Τα σκουλαρίκια, είναι το κόσμημα που επιλέγεται κατά κόρον από τις νύφες, αφού όχι μόνο ολοκληρώνουν την νυφική εμφάνιση αλλά δίνουν αυτή την απόλυτη πινελιά θηλυκότητας. Μαζί με το μονόπετρο και την βέρα φυσικά, τα σκουλαρίκια αποτελούν τα must κοσμήματα της νύφης.
Το motto για μια καλαίσθητη και σικάτη νύφη πρέπει να είναι το “less is more”, όσο λιγότερα δηλαδή τόσο καλύτερα.

Πώς να επιλέξω όμως τα σωστά σκουλαρίκια; Πώς να τα συνδυάσω με το σχέδιο και το χρώμα του νυφικού αλλά και με το νυφικό χτένισμα; Παρακάτω θα λάβετε όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Με βάση το σχέδιο του νυφικού

Αν το νυφικό σας έχει «V» λαιμόκοψη, είναι strapless ή έχει ανοιχτή πλάτη θα σας ταίριαζαν τόσο τα καρφωτά όσο και τα κρεμαστά σκουλαρίκια. Ένα εντυπωσιακό σκουλαρίκι σε αυτή την περίπτωση θα τραβούσε την προσοχή. Αν, όμως, το νυφικό σας είναι κλειστό ή δένει στον λαιμό, πρέπει να επιλέξετε μία πιο απλή εμφάνιση βάζοντας διακριτικά καρφωτά σκουλαρίκια.

(Δείτε εδώ τα καλύτερα νυφικά της αγοράς ΕΔΩ! )

Με βάση το χρώμα του νυφικού

Στα λευκά νυφικά ή σε αυτά που είναι στο χρώμα του πάγου, ταιριάζουν ιδανικά τα ασημένια και λευκόχρυσα σκουλαρίκια. Στα ιβουάρ ή σαμπανιζέ νυφικά θα μπορούσατε να συνδυάσετε τόσο τα λευκά όσο και τα κίτρινα σκουλαρίκια ενώ στα νυφικά που έχουν ροζέ απόχρωση, η πιο ταιριαστή επιλογή είναι αυτή του ροζ χρυσού.

Με βάση την διακόσμηση του νυφικού

Αν έχετε επιλέξει ένα νυφικό το οποίο είναι διακοσμημένο με πέτρες Swarovski, τότε μπορείτε να διαλέξετε διακριτικά ασημένια ή λευκόχρυσα μονόπετρα σκουλαρίκια, είτε από ζιργκόν είτε από διαμάντια.

Τα ασημένια και λευκόχρυσα κρεμαστά σκουλαρίκια, όμως, είναι αυτά που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας. Άλλωστε τα σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ είναι το κατεξοχήν νυφικό σκουλαρίκι που δεν λείπει από την εμφάνιση καμίας νύφης.

Αν το νυφικό σας είναι όλο δαντέλα, του ταιριάζουν τόσο τα καρφωτά όσο και τα κρεμαστά σκουλαρίκια είτε με πέτρες είτε με μαργαριτάρια, είτε με τον συνδυασμό και των δύο. Μην ξεχνάτε ότι τα μαργαριτάρια αποτελούν την πιο ασφαλή και ταυτόχρονα κομψή επιλογή για αυτό το είδος νυφικού.

Με βάση το νυφικό χτένισμα

Το νυφικό χτένισμα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα καθώς είτε έχετε τα μαλλιά σας πάνω είτε τα έχετε κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες, τους ταιριάζουν τα πάντα.

Πάντως, αν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών νυφών, που θέλουν να πρωτοτυπήσουν, μπορείτε να επιλέξετε και σκουλαρίκια με χρώμα τα οποία ίσως μπορούσατε να τα συνδυάσετε και με τον χρωματισμό του γάμου σας. Μια ροζέτα με μπλε, κόκκινο ή πράσινο χρώμα μπορεί να κλέψει τι εντυπώσεις.

 

Extra Tip!

Προτιμήστε σκουλαρίκια σε ασήμι ή λευκόχρυσο, ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε σύνολο στην καθημερινότητά σας και μετά το γάμο. Τα νυφικά σας σκουλαρίκια, άλλωστε, θα έχουν πάντα ιδιαίτερη σημασία για εσάς και κάθε φορά που θα τα φοράτε θα αναπολείτε αυτή την ξεχωριστή μέρα της ζωής σας.

Ό, τι και αν επιλέξετε, πάντως, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βάλετε το προσωπικό σας γούστο και να αισθάνεστε εσείς υπέροχα και ξεχωριστά!

Εμείς με την σειρά μας σας καλούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο των καταστημάτων https://makriskosmimata.gr/, μέσα από τον οποίο μπορείτε να βρείτε τα νυφικά σκουλαρίκια που σας ταιριάζουν.

Η ώρα η καλή!

Πηγή Hernews

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Εμφάνιση ειδοποιήσεων Επιτρέπεται Αποκλεισμός